zaterdag & zondag GESLOTEN

maandag tot vrijdag 9.00 - 17.00 uur

bereikbaar

 

Team Praktijk Denktank

De praktijk is inmiddels flink gegroeid en bestaat uit een deskundig team van orthopedagogen en psychologen. Onze mensen worden daarbij ondersteund door een praktijkassistente.

Bij de praktijk werken diverse deskundige gedragsdeskundigen. Zij houden zich voornamelijk bezig met onderzoek en behandeling bij kinderen, jeugdigen, hun ouders en gezinnen.

Registraties

Onze gedragsdeskundigen en behandelaars zijn geregistreerd bij beroepsverenigingen (NVO/NIP) of bij Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ)

Larissa Koster

Directrice en Mw. Orthopedagoog MSc

Praktijk Denktank is opgericht door Larissa Koster. Na een studie orthopedagogiek aan de Radboud Universiteit Nijmegen is ze afgestudeerd als MSc. Pedagogische wetenschappen met als specialisatie leer en ontwikkeling.

Mieke Aalbers

Mw. Orthopedagoog MSc

Tijdens mijn werkzaamheden bij Praktijk Denktank vind ik het belangrijk om te denken in mogelijkheden, om de sterke kanten van kinderen te benadrukken om zo tot een positieve ontwikkeling te komen.

Kim Hulshoff

GZ-Psycholoog

Wat u van mij kan verwachten leest u hier binnenkort.

Mirjam Groothedde

Orthopedagoog Generalist NVO

Wat u van mij kan verwachten? Praktisch, laagdrempelig, samen zoeken naar oplossingen voor soms complexe vraagstukken. Door mijn onderwijsachtergrond weet ik hoe het er in de praktijk aan toe gaat en zoek ik graag samen met kind/jongere, ouders en leerkrachten naar oplossingen.

Annelien ter Heerdt

Mw. Orthopedagoog MSc

‘Wie a zegt, moet ook b zeggen’ is kenmerkend voor mij. Cliënten kunnen van mij verwachten dat ik mij volledig inzet om samen te kijken naar de betreffende hulpvraag en/of -vragen. Ik vind het belangrijk om cliënten te kunnen helpen om het beste in ieder naar boven te halen zodat zij zich beter gaan voelen en beter gaan functioneren.

Eline Nijkamp

Psychodiagnostisch werker

Wat u van mij kan verwachten? Een betrokken, empathische en flexibele houding. Ik verricht diagnostiek volgens de laatste richtlijnen en met verantwoord testmateriaal, waarbij rekening wordt gehouden met alle factoren die er rond de cliënt spelen.

Eline Meulenbeek

Jeugdzorgmedewerker B

Wat u van mij kan verwachten? Ik heb een praktische inslag, denk daar waar nodig buiten de kaders en probeer zo goed mogelijk aan te sluiten bij behoeftes van het kind, de ouders en die van school.

Yvonne Koster

Praktijkassistente

Als praktijkassistente ben ik voor u bij binnenkomst het eerste aanspreekpunt. Verder verzorg ik het telefoon & mailverkeer en ondersteun ik het team zodat zij hun werkzaamheden optimaal kunnen uitvoeren.

Bennie Koster

Stagiair jeugdzorgwerker en management

Wat u van mij kan verwachten? Inzet, luisterend oor, betrouwbaarheid en samen werken aan de gewenste verandering. Daarbij zet ik me in voor een optimale kwaliteit (jeugd-)zorgverlening die bijdraagt aan dagelijks geluk van ouders en kinderen.